""

Rundt på eReolen: Sjove historier og Gaming for 10-13 årige

Af Anonym (ikke efterprøvet)
26.03.20
Er du mellem 10 og 13 år (eller deromkring), og trænger du til en god historie? Vores bibliotekar Simon har støvsuget eReolen, og hjælper dig med at finde den rigtige. Denne gang er der fokus på sjove historier og gaming.

Lige nu er der ca. 6600 e-bøger og 3300 lydbøger for børn og unge i alderen 10-13 år på eReolen. 
Så hvor skal man lige starte, når der er så mange at vælge imellem? 

Du kan selvfølgelig finde alle de bøger du har hørt om derinde.  Alle Karmaboy bøgerne og Anders Morgenthalers’ bøger om Mugge.  Du kan også læse om Ternet Ninja eller Morten Münsters historier om Bubbi den talende hund. Du kan også finde alle de gode gamle af Ole Lund Kirkegaard (Gummi Tarzan og Otto er et næsehorn)

Andre sjove historier kunne være “Jordens største helte”, som er første bog i serien om børnene med superkræfter i “Specialklassen”. Det kunne også være historierne om drengene, der ikke er så gode til at spille fodbold i serien “Bækager Boldklub”.

Er du til gaming så er der også masser af læsning for dig på eReolen.  Det kunne f.eks være faktabøgerne om "Danske Gamere" eller "E-Sport".

Serier med gode historier kunne være Kasper Hoffs' "Gamerz", "Roboys" eller den nye “Go Gaming”.
Hvis lillebror eller lillesøster også vil have en gamerbog kan de hygge sig med serierne “Rush B” eller "Team Gamer" (fra 7/8 år)

Til de lidt ældre kunne det være bøger som “Liv på spil”, "Farligt Spil", "Lucas Black Friday" eller samlingen af short stories i "Gameboy".

 

""

Se også emnelisten Gamer og find endnu flere titler om gaming.

Materialer