Biblioteksklubben

Velkommen til Biblioteksklubben!
Biblioteksklubben er for alle!
 
Klubben er et gratis tilbud til dig, der har lyst til kultur, oplevelser og ny inspiration sammen med andre. Her får du mulighed for at deltage i alle Kalundborg Bibliotekers aktiviteter, og der er er tilbud til både børn og voksne. Nogle arrangementer er lukkede for medlemmer. Med et gratis medlemsskab for du adgang til det hele - og ofte til en fordelagtig pris. Tilmeld dig her
 
Hvad synes du, vi skal lave?
 
Når du er med i Biblioteksklubben får du invitationer til at deltage i vores klubmøder. Her mødes klubmedlemmerne med repræsentanter fra Kalundborg Biblioteker, og sammen snakker vi om, hvilke arrangementer vi kunne tænke os i fremtiden. Som medlem i Biblioteksklubben har du således direkte indflydelse på bibliotekets tilbud.
 
Hvad får du?

Bliv medlem af Biblioteksklubben og få en lang række fordele og tilbud:
 
  • Rabat på entré til foredrag, forfatteraftener, debatarrangementer, koncerter og andre events under Kalundborg Biblioteker
  • Invitation til udflugter kun for Biblioteksklubbens medlemmer
  • Nyhedsbrev ca. 10 gange om året - med tilbud om gratis IT-undervisning, samt mange andre gratis tilbud
  • Mulighed for at mødes med andre og danne netværk
  • Invitation til eksklusive arrangementer - kun for klubbens medlemmer
  • En lille gave ved indmeldelsen
  • En kop gratis kaffe, når der betalt entré på Kalundborg Museum ved fremvisning af klubkort
Hvordan melder jeg mig ind?
 
Du kan melde dig ind på biblioteket eller her på hjemmesiden. Det eneste vilkår er, at vi sender dig et nyhedsbrev med nyheder og bibliotekets tilbud. Du melder dig ind med navn og mail.  Herefter er du med i Biblioteksklubben. Medlemskortet kan du hente på biblioteket eller få på en klubaften.
 
Efter tilmeldingen modtager du en mail med et link til bekræftelse af medlemsskabet. Husk at bekræfte via linket.
 
 

Arrangementer

Du kan finde alle Biblioteksklubbens arrangementer i bibliotekets halvårlige arrangementskatalog eller her på hjemmesiden.

Find Biblioteksklubbens arrangementer her.

Vil du vide mere, så kontakt kontakt os på mail biblioteksklubben@kalundborg.dk eller henvend dig til et af Kalundborg Biblioteker.

 

Velkommen i klubben!