Særligt for børn — og unge

Børneafdelingerne på Kalundborg Biblioteker bugner af gode sager til børn og unge — også hvis I bare vil lege og hygge!
De bedste bøger til dit barn
 
I børneafdelingerne har vi de nyeste og mest spændende bøger til børn og unge i alle aldre. Der er pegebøger, billedbøger og letlæsningsbøger til de mindste, spændende romaner og fantasy til de større, og selvfølgelig masser af aktuelle YA-titler og magasiner til de unge. Læs i bøgerne på biblioteket i vores hyggelige læsekroge, eller saml et godt forråd og tag dem med hjem. Og er der noget, I ikke kan finde, står bibliotekarerne altid klar med et svar i den betjente åbningstid.
 
 
""
 
Film, PlayStation og Wii - og iPads!
 
Der er ikke kun godter at hente for læsehestene. Find også film på DVD eller Blu-ray og spil til PlayStation og Wii. Og som noget helt nyt, har vi også splinternye iPads til udlån på biblioteket! Her finder I spændende apps, særligt udvalgt til børn i forskellige aldre, som vi har klargjort til leg. Det kræver kun, at I giver jeres sundhedskort til personalet, som opbevarer det, indtil I er færdige med at bruge jeres iPad.
 
 
""
 
Rum til leg
 
I børnebiblioteket har vi særlige læsekroge med plads til fordybelse og hyggelæsning, men der er også plads til leg! Vores barnlige bibliotekarer shopper jævnligt nyt legetøj af god kvalitet, så jeres børn kan lege med det, uden det går i stykker eller bliver slugt ved et uheld.
 
 
Legetøj på biblioteket
 
 
Vi ses på biblioteket!