PressReader

PressReader giver adgang til mere end 5000 udenlandske aviser fra 100 lande på 60 forskellige sprog.

PressReader giver adgang til mere end 5000 udenlandske aviser fra 100 lande på 60 forskellige sprog.

Avisen kan læses i PressReader samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet - og længe før den trykte avis lander i København.

Aviserne kan findes i PressReader's arkiv i tre måneder.
Du kan søge artikler på tværs af alle aviser i PressReader efter stikord, periode, forfatter m.m.

Adgang hjemmefra

PressReader app

Du kan læse aviser og tidsskrifter på tablet og smartphone ved at downloade PressReader app’en, som er tilgængelig på Android, iOS, (iPhone, iPad) og Windows 8.

Du skal møde fysisk op og tilslutte dig Wi-Fi netværket på Kalundborg Biblioteker for at få adgang. Via app’en kan du downloade op til 5 aviser pr. døgn, som også kan læses offline, når de først er hentet.

Du kan se en grundig gennemgang (på dansk) af hvordan app’en hentes og bruges på dette link, hvor der også forklares avancerede indstillinger.

Nedenunder følger dog en hurtig guide til at få dig i gang med at bruge PressReader. Du er selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig på biblioteket og spørge om hjælp, hvis du er i tvivl om noget.

1. Start med at tilslutte dig bibliotekets Wi-Fi netværk.

2. Herefter skal du downloade app’en til din tablet eller smartphone via Google Play, App Store el. lign.

3. Åbn PressReader app’en. Du modtager en velkomstbesked, der viser, at du er tilsluttet PressReader netværket via Frederiksberg Bibliotek.       

4. Herfra kan du finde aviser efter land, kategori, sprog eller publikationstype.

5. Når du har fundet det du vil læse trykker du bare ’Download’ og venter på at avisen hentes. Herefter kan du trykke ’Open’ og så er du klar til at læse.