Arrangementer - på biblioteket og udenfor

Teater, foredrag, busture, kreative værksteder og meget, meget mere... Kalundborg Biblioteker er dit lokale kulturhus bugnende af oplevelser for alle.
Få fat på vores arrangementskatalog!
 
Du kan finde alle arrangementerne her på hjemmesiden eller bladre igennem vores store arrangementskatalog, som udgives og offentliggøres hver januar/august. Få kataloget på et af bibliotekerne i Kalundborg Kommune.
 
 
Arrangementer på biblioteket
 
På biblioteket kan du året rundt opleve foredrag, forfatterbesøg og andre litterære arrangementer. Hvert halve år offentliggør vi en ny sæson med lækkerier til kulturelskerne i Kalundborg Kommune, mange af dem gratis og resten til en ganske fordelagtig pris.
 
Vil du vide mere? Kontakt faglig koordinator Stine Veisegaard på stine.veisegaard@kalundborg.dk  / 2054 5461
 
""
 
Kalundborg Folkeuniversitet
 
Kalundborg Folkeuniversitet samarbejder med Kalundborg Biblioteker om at give alle borgere mulighed for at opleve og arrangere forelæsninger, kurser og studiekredse på et højt fagligt niveau. Det kræver ingen særlige forudsætninger at følge Folkeuniversitetets kurser og foredrag - de er for alle, der har interesse for de emner, vi tilbyder.
 
 
Vil du vide mere? Ring til 5953 5560  eller skriv til folkeuniversitetet@kalundborg.dk.
 
 
 
 
LiF - Liv i Forsamlingshusene
 
Ligegyldigt hvor du bor i Kalundborg Kommune, skal du have mulighed for kulturoplevelser med kvalitet! Det er Kalundborg Kommunes ønske, at forsamlingshusene i lokalsamfundene skal fungere som kulturcentre. Og det er baggrunden for arrangementerne "Liv i Forsamlingshusene"! De kulturelle tilbud bliver til i et samarbejde mellem Kalundborg Kommune og forsamlingshusene.
 
 
Vil du vide mere? Kontakt faglig koordinator Stine Veisegaard på lif@kalundborg.dk / 2054 5461
 
Logo liv i forsamlingshusene Grafik af Michael Reinhards
 
Vi mødes på biblioteket!