""

Litteraturklubben anbefaler Syge Sjæle

Af pnpe
03.04.20
Jette T. fra Litteraturklubben anbefaler Kristina Ohlsson med bogen Syge Sjæle udgivet 2016

Litteraturklubbens anbefalinger vurderes med 1-6 stjerner. Denne får 5!

*****

Er man til det god gys, har svenske Kristina Ohlsson med "Syge Sjæle" begået en ganske udmærket en af slagsen. Den gode og spændende historie, hvor slutningen kommer helt bag på én.

Få dage før sin studentereksamen forsvinder Lukas og det samme gør to andre unge mennesker. Han bliver fundet med voldsomme kvæstelser og hukommelsestab, men de andre to dukker aldrig op. 10 år senere vender Lukas hjem til sin barndomsby, hvor den hårdt sorgramte far til en af de forsvundne piger mistænker ham for forbrydelsen, og Lukas begynder at vakle - er han skyldig?

Bøger jeg kom til at tænke på:

B.A. Paris: Bring mig tilbage.

Udvalgt citat:

’Anna sparkede på døren med hælen. Og syntes, hun kunne hør en lyd i den stilhed, der fulgte efter. Hun stod bomstille. Hjertet bankede mod hendes ribben, ræsede afsted. Hvad var det hun havde hørt? Hun lyttede febrilsk. Men hun vidste godt, hvad det var, hun havde hørt: lyden af tøj mod et andet menneskes krop, lyden af en andens bevægelser. Men ikke længere. Nu hørte hun intet som helst. Nerverne søgte ud gennem Annas hud, lagde sig som et smertefuldt net uden på hendes hud. Hun var helt tør i munden, men hendes øjne føltes fugtige. Hun kunne ikke se noget. Hun kunne ikke høre noget. Men alligevel vidste hun det. Hun var ikke alene i den låste garage. Der stod nogen tæt på hende.

Litteraturklubben/ Jette T.

Find flere anbefalinger fra LitteraturKlubben her

Hvordan melder jeg mig ind i LitteraturKlubben?

Bliv medlem af LitteraturKlubben og få nyhedsbrevet:
Tilmeld dig Litteraturklubben her