""

Servicemeddelelse: Undgå gebyrer

Af hamt
11.10.21
Vi kan alle fejle og glemme at få biblioteksbøgerne afleveret til tiden, men det kan giver altså gebyrer og i værste fald erstatsningskrav.

En hjælpende hånd

Brugerprofil på kalundborgbib.dk

Tilknyt e-mail eller telefonnummer

Der er flere måder, du kan få hjælp til at huske dine afleveringsfrister.

Start med at tjekke, om du har oplyst din mailadresse og/eller dit mobiltelefonnummer, så får du nemlig en påmindelse tre dage, før dit materiale skal afleveres. Du kan selv tjekke det via kalundborgbib.dk eller spørge personalet på dit nærmeste Kalundborg Biblioteker.

Appen biblioteket

Hent appen Biblioteket

Du kan også downloade appen Biblioteket til din telefon eller tablet. Her kan du få påmindelser tre dage før afleveringsfristen. Du kan også holde øje med dine afleveringsfrister og for det meste forny dit materiale, hvis det ikke er reserveret til en anden låner.

Hent Biblioteket til Android i Google Play Store
Hent Biblioteket til iOS i Apple App Store

Brug kalundborgbib.dk

Her på hjemmesiden kan du logge ind og holde øje med dine afleveringsfrister. Du kan også i de fleste tilfælde forny dit materiale. Der er dog den undtagelse, at materialet kan være reserveret til en anden låner, og så kan du ikke forny det. 

Husk, at du tidligst kan forny dit materiale syv dage før afleveringsfristen. Dvs. skal materialet afleveres 14. oktober, kan du tidligst prøve at forny det 8. oktober. Det samme gælder på appen Biblioteket.

Læs mere om gebyr- og erstatningstakster.

Ændring af betalingsmuligheder og opkrævningssystem

Fra 1. november overgår opkrævning af gebyrer og erstatningskrav til kommunens økonomisystem Mit betalingsoverblik, og det vil ikke længere være muligt at betale sit mellemværende hos personalet på biblioteket. I løbet af oktober vil vi informere nærmere om ændringerne.