""

Lilian og Henriette Glad udstiller malerier på Kalundborg Bibliotek i oktober og november måned

Af bean
29.09.21
Om du er til portrætter eller abstrakt, så laver Hefy Studio og Fru Glads malerier lidt for enhver smag.

Hefy Studio (Henriette Glad):

Kan du huske følelsen fra dengang du var barn og fik papir og blyanter lagt frem foran dig?  Glædens brusen og fantasien som galoperede afsted på fuld gas imens blyanterne strøg hen over papiret? Den følelse får jeg hver gang jeg står foran staffeliet med penslerne i hånden! Jeg elsker at være kreativ, og jeg elsker at skabe noget smukt og spændende, som drager beskueren med ind i mit univers.

For mig er portrætmalerier noget ganske særligt – jeg får lov til at genskabe og blive en del af kundens kæreste minder, når jeg maler deres højtelskede familiemedlemmer, hvad enten det er dyr eller mennesker. Det er min mission at fange motivets sjæl og personlighed i maleriet så præcist, at du kan mærke deres tilstedeværelse.

Har du lyst til at kigge nærmere på det jeg laver kan du besøge mig på Facebook (Hefy Studio & Galleri Hefy) eller tage et kig på min hjemmeside 

Fru Glads (Lilian Glad) malerier:

”Der er ikke noget der er vigtigere end kunst og kærlighed” sagde Poul Schlüter og der må jeg give ham ret. At skabe noget af kærlighed til det kreative liv giver så meget mening. At fylde farver på et hvidt lærred er som at sende kærlighed gennem penslerne og se hvad de finder på. Bagefter at nyde begejstringen fra modtager eller at se hvor billederne bliver hængt op, giver så meget glæde og skaber mere energi til at fortsætte. Det er for mig lidt en lykkens rus og giver anledning til flere ideer der bare må ud på et lærred. Jeg maler både med akryl, alcohol ink og akvarel og nogen gange blander jeg også det hele i ”mixed media”.
Kig evt. mere på hjemmsiden eller på facebook