""

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Aktivitetshuset Vesterlunden
Vesterlunden 1
4460 Snertinge
Target
For ældre
Mest for voksne

UDSOLGT Koncert: Shubiforsjov Duo

20.08.21
Lad Shu-bi-dua festen fortsætte med Shubiforsjov DUO. Glæd jer til en eftermiddag med alle de kendte sange fra det kendte hitband Shu-bi-dua.

Med Shubiforsjov DUO på plakaten er der dømt musikalsk hygge, hvor publikum (uanset alder) kan synge med på linier som ”Hvis du går og tænker på at spørge mig…”, ”se solen stiger op over bilkirkegården”, ”når jeg kommer ind går blomsterne ud” eller ”åh men Hvalborg… sikken én”. Måske lader nogle blandt publikum sig rive med og tager en dans, når Sjubiforsjov DUO sætter ”Tryk på” med ”NamNam” og ”Fed Rock” – alt er tilladt, bare med hygger sig!

 

PRAKTISKE OPLYSNNIGER:

VIGTIGT!!!  En billet gælder for 2 personer !!!
Ved deltagelse skal du invitere en nabo/bekendt med.

Sådan deltager du:
Billetter er gratis.
Book en billet via denne hjemmeside, eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker.

Arrangementet er en del projekt ”Kulturpakker til Ældre”.
Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg Kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er fælles om at mindske ensomhed og er sammen om nogle gode og muntre oplevelser. Læs mere om Kulturpakker til Ældre via www.kulturpakkerkalundborg.dk.

Dette arrangement er i samarbejde med Føllenslev-Særslev Pensionistforening, læs mere om foreningen her: http://www.fspf.dk/.

Logo Kulturpakker til ældre