Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 Kr
Lokalitet
Hallebyore Mødested
Orevej 2
4450 Jyderup
Target
For voksne
Mest for voksne

AFLYST!! - Odsherred Teater i Hallebyore Mødested 15.04.20

15.04.20
AFLYST!! - Når alt kommer til alt - en musikalsk mini-cabaret. En musikalsk montage om at sætte spor.

AFLYST – ny dato meldes ud senere

Hvor mange aftryk er der plads til i et menneske? Sidder de mon som indvendige tatoveringer under huden på os af alt det, vi har oplevet og som har gjort indtryk og efterladt aftryk? Er det derfor huden slappes og bliver længere og længere jo ældre vi bliver? Tynget ned, ikke af alderen og tiden og tyngdekraften – men af alle de aftryk, som hver dag tordner sig ind i os?

Odsherred Teater har samlet en række tekster, noget de gerne vil dele med jer, noget nyt, noget gammelt, ting som berører, morer, vækker til eftertanke, en lille mini-cabaret om næsten alt – om at være det lykkeligste folk i hele verden og så alligevel lidt sur på det meste. Om ytringsfrihedens gåder, om det bekymrende i at nærme sig afslutningen arbejdslivet, om at stå fast og, naturligvis, om det vigtigste, kærligheden. ”Når alt kommer til alt” – en masse om livet.

Odsherred Teater har de senere år besøgt en række af Kalundborg egnens forsamlingshuse med forestillingerne ”Historien om en Sang”, ”Nina kære Nina” og senest ”To halvgamle mænd – det store liveshow!”. Nu sender den ene halvgamle, skuespiller Henrik Ipsen, den anden halvgamle, Simon Vagn Jensen, i tvungen isolation - nærmere betegnet instruktørstolen. I stedet vælger han at gå i partnerskab med en helt tredje halvgammel mand, den aldeles fortrinlige musiker, Niels Bugge. Og, i en række udvalgte sange, kommer I til at høre Henrik Ipsen som den fremragende sanger han er.

På scenen: Skuespiller Henrik Ipsen og musiker Niels Bugge. Instruktion: Simon Vagn Jensen

Tilmelding til: Mail til hallebyore@live.dk , ring til Birger mobiltlf.: 20 12 25 33 eller bare mød op, - vi plejer at finde plads.
Pris: 75 kr. incl. kaffe/te og kage – andet kan købes

Læs mere på www.hallebyore.dk

Liv i forsamlingshusene