Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:30
Pris
100 Kr
Lokalitet
Jorløse Forsamlingshus
, Jorløse Byvej 33
4470 Svebølle
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Liv i forsamlingshusene

Teater og fællesspisning - Odsherred Teater: To halvgamle mænd ‒ det store liveshow! i Jorløse Forsamlingshus

25.04.19
Et satirisk to-mandsshow om at være en halvgammel mand.

Om dem, der sætter sig godt til rette i sofaen ‒ for at blive der! Og dem, der halser stakåndet afsted på flugt fra alderdommen og fylder godt ud i den irgrønne lycra og dertilhørende cykelbuks. Om alt det, der er at brokke sig over, og hvorfor der ikke er nogen grund til at holde sig tilbage.

De halvgamle mænd har nemlig styr på det hele. De har prøvet næsten alt, og der er intet, der kommer bag på dem ‒ bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. Livet er surt, så hvorfor anstrenge sig for at vende mundvigene opad?

Der bliver skudt med spredehagl, og få går ram forbi i denne opvisning i hånlig omtale af skattevæsen, inkompetente med- og modtrafikanter, sølvfarvede folk, som er gået kronisk i stå i køen og meget andet. Et forrygende liveshow med alfabetisk brok-battle, hvor vi tager temperaturen på, om det nu også kan passe, at mænd bliver surere med alderen, og om de kan takke deres aldrende DNA-strenge for det.

En forestilling med to halvgamle mænd, Henrik Ipsen og Simon Vagn Jensen, stærkt inspireret af Bjarne Schilling og Gorm Vølvers bog, Den store håndbog for halvgamle mænd.

Henrik Ipsen og Simon Vagn Jensen er kendt fra roller i forestillingerne Nina, kære Nina og Historien om en sang, som har turneret i forsamlingshusene i 2016 og 2017/18.

Fællesspisning kl.18, derefter underholdning ved Odsherred teater

Pris: kr. 100,00 inkl. fællespisning, kaffe og kage.

Øl og vand kan købes til rimelige priser.

Tilmelding sker til: Karin Christiansen tlf.: 53292002 senest d. 18-04-2019