Biblioteksklubbens Litteraturklub

Læsning af skønlitteratur

I Biblioteksklubben sætter vi den gode fortælling højt. En god fortælling kan du få både i biografen og på teatret - i LitteraturKlubben koncentrerer vi os om den skønlitterære bog. Vi tror på, at vi som læsere bliver positivt påvirket af at læse litteratur. Vi spejler os nemlig i bogens fiktive hændelser og personer og får derved nogle erfaringer, som - på trods af at det bare er sorte tegn på en hvid side - kan hjælpe os til at mestre vores eget liv. Litteraturlæsning kan være en smuk form for styrket livsmestring. 

Hvad er LitteraturKlubben?

LitteraturKlubben er et fællesskab for dig under Biblioteksklubben. Vi servicerer dig med særinvitationer til vores litterære arrangementer. Nogen er forskningsbaserede kloge-Åge-emner, der henvender sig til dit hoved. Andre er optaget af i højere grad at give dig en oplevelse med litteraturen og vil derfor mere søge dit hjerte. Hvis du savner nogen at tale med om de bøger, du læser, kan LitteraturKlubben hjælpe dig med at blive en del af en læseklub. LitteraturKlubben udvikles henad vejen. I vil som medlemmer få rig indflydelse på, hvilke fordele der skal følge med et medlemskab, da du hvert halve år inviteres til Biblioteksklubbens Klubmøde.

Hvad er LitteraturBrevet?

Som medlem modtager du et litteraturbrev to gange årligt. Brevet vil indeholde små kærlighedserklæringer til litteraturen i form af personlige boganbefalinger fra dine lokale biblioteksfolk, særlige litteratur-konkurrencer, overblik over sæsonens litterære arrangementer ved Kalundborg Biblioteker og meget mere.