Biblioteksklubben for børn og børnefamilier

Med nyhedsbrevet for børn og børnefamilier får du ca. 10 gange om året info om arrangementer nu og her, anmeldelser af de nyeste børnebøger og gode fif til læsning og kreativ leg.

På Kalundborg Biblioteker sker der rigtig meget for børn og deres forældre. Der er en god lang tradition for børnekulturelle arrangementer i hele kommunen, f.eks. visning af børneteater og afholdelse af fede børnekoncerter og kreative aktiviteter.

Kalundborg Biblioteker har de senere år også taget endnu flere tiltag for at styrke læsning og glæden ved fordybelsen i bøgernes verden, bl.a. med bogklubber for børn og læsekonkurrencer/kampagner.

Med ’Nyhedsbrevet for børn og forældre’ håber vi at nå ud til jer alle sammen med alle de ting, vi har gang i. Meld dig ind her (Eksternt link)

Cirka 10 gange om året vil du modtage vores nyhedsbrev med info om de arrangementer, vi har nu og her, anmeldelser af de nyeste børnebøger og gode fif og inspiration til læsning og kreativ leg.

Vil du vide mere, så kontakt: Børnebibliotekar Frederikke Markussen: 24801392 eller skriv en mail til Boern_Biblioteksklubben@kalundborg.dk