Den Kulturelle rygsæk og børneteater

’Den kulturelle rygsæk’ er Kalundborg Kommunes samlede indsats inden for børnekulturen.

Den Kulturelle rygsæk

”Den Kulturelle rygsæk” er Kalundborg Kommunes samlede indsats inden for børnekulturen. Vi lægger "kulturpakker" med oplevelser, sansninger, erfaringer og kompetencer i børnenes kulturelle rygsæk!

Kalundborg Kommune har fokus på børnene som kulturskabere, og det er vores ønske, at kulturen kommer ud til alle børn. Der er stort fokus på, at alle formidlere og undervisere bliver klædt ordentligt på, til at give børnene de vigtige kulturoplevelser. Vi gør det decentralt og demokratisk, og alle er med, uanset geografisk, socialt eller etnisk tilhørsforhold.

Kulturpakker

Kommunen fylder forskellige kulturoplevelser i børnenes kulturelle rygsæk. Hvert skolebarn får mindst 3 forskellige kulturelle oplevelser i løbet af et skoleår - 1 danseforestilling, 1 teaterforestilling og 1 koncert.

Sammen med skolerne, finansierer Kultur- og Fritidsudvalget ”Den Kulturelle rygsæk”. Børnebibliotekarerne ved Kalundborg Biblioteker koordinerer de forskellige kulturtilbud på skolerne i kommunen.

Læs mere via www.kulturpakker.dk her

Kumult!

Danmarks største børnekulturindsats folder sig ud!

Med børnekulturprojektet Kumult! går Kulturregion Midt- og Vestsjællands seks kommuner: Kalundborg, Lejre, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø målrettet efter at give alle kulturregionens 35.000 skolebørn nogle særlige oplevelser. Kalundborg Biblioteker er med til at formidle undervisningsforløb til både lærere og elever i kunst, musik, teater, forfatterværksted, filmproduktion og dans.

Læs mere via www.kumult.dk her

Arrangementer med Den kulturelle rygsæk

Du kan finde og tilmelde dig arrangementerne i samarbejde med Kalundborg Biblioteker her på hjemmesiden under "Det sker"

Find arrangementer med Den kulturelle rygsæk her

Børneteater

Børneteater i hele kommunen

Det vrimler med teater for børnene i alderen 0-9 år i Kalundborg Kommune. Og det er ikke kun for børn, resten af familien skal også nok blive underholdt. I kan også deltage, selvom I ikke bor i kommunen.

Det bedste børneteater fra hele landet

Hvert år tager vi ud i landet til teaterfestivaler, hvor vi håndplukker favoritforestillinger for sæsonen og tager dem med hjem til Kalundborg Kommune, hvor vi alle kan få glæde af dem.

Hvor og hvornår?

Vi arrangerer teaterforestillinger på bibliotekerne, i forsamlingshusene og på skolerne i hele Kalundborg kommune, og du kan som udgangspunkt opleve dem i weekender og ferier.

Find vores aktuelle teaterforestillinger for børn under "Det sker"

Kontakt

Afdelingsleder Stine Veisegaard, mail stve@kalundborg.dk / tlf.: 2054 5461

Børnebibliotekar Frederikke Markussen, mail frma@kalundborg.dk / tlf.: 2480 1392

Arrangementer for Børn og unge