Tilmeld dig biblioteksklubben
Få hjælp til NemID

Kalundborg Folkeuniversitet

Tilmeld dig bogbidder

Recent reviews
50639797
Loading...
Book:Skomagerens hustru:2013
Author: Trigiani, Adriana
52144310
Loading...
Book:Orkansæsonen og stilheden:2016
Author: Riebnitzsky, Anne-Cathrine
52154391
Loading...
Book:Den gyldne søn:2016
Author: Gowda, Shilpi Somaya
Nyheder
NEWS

På grund af kursusdag for personalet ved Kalundborg biblioteker, Kultur & fritid samt Kalundborg hallerne holder Kalundborg Biblioteker lukket hele dagen onsdag d. 1. juni.

Dette betyder også at Pas/Kørekort på Høng Bibliotek holder lukket denne dag. Vi henviser til Borgerservice i Kalundborg, Kaalund Kloster/Klosterparkvej 7 som har åbent 10.00 - 14.00.

Ja, jeg har været bogsluger siden jeg lærte at læse, og siden dengang, hvor alle bøgerne på skolebiblioteket så ens indbundne - og knap så indbydende ud som nu. Jeg er - eller har været - lærer og har undervist i dansk i folkeskolen i mange år. Hovedsagelig i udskolingen 7.-10.klasse. 
Desuden har jeg været skolebibliotekar og skolebibliotekskonsulent i Kalundborg. 
Jeg kan også godt lide at lytte til bøger. For eksempel på e-reolen, så kan man nemlig lave andre ting samtidig. Jeg er med i en læseklub, som benytter sig af at biblioteket stilles til rådighed også uden for åbningstiden.
 
Tryk på overskriften og se Minna Skytte Madsens anbefalinger


Josefine Ottesen er en af Danmarks allermest populære og mest læste forfattere af børne- og ungdomsbøger. En dejlig uendelig strøm af spændende og velskrevne historier er kommet fra hendes skriveværksted og læserne af bøgerne har alle dage været ovenud tilfredse.
 
Josefine Ottesen er født i 1956, bor på Fyn og er uddannet skuespiller, instruktør og cand. phil i dramaturgi. Josefine Ottesen har skrevet fantasy-romaner, billedbøger og højtlæsningsbøger – samt dramatik for børn og unge.
Josefine Ottesen har skrevet digte fra hun var 11-12 år. Senere var det fablerne, som blev hendes foretrukne genre. Hun har altid haft mange historier at fortælle, men hun har aldrig drømt om eller ønsket at blive forfatter. Ved et tilfælde fik et forlag fat i en af hendes historier, og opfordrede hende til at udgive en bog. ”Eventyret om Lindormen og Prinsesse Morgenrøde” udkom i 1983 og blev rigtig godt modtaget af anmelderne.
 


Sommerferien nærmer sig og det er ved at være tid hvis du skal have bestilt et nyt pas.

Vi holder derfor ekstra åbent følgende lørdage :

21. maj 2016 fra kl. 10-12
28. maj 2016 fra kl. 10-12
4. juni 2016 fra kl. 10 - 12

Du kan bestille pas i Borgerservice Kalundborg samt på Høng Bibliotek - hvis du tager til Høng skal du huske at medbringe et foto.

Skal du bestille pas til dit barn skal du huske at begge forældremyndighedsindehavere skal underskrive når barnet er under 18 år.

På gensyn på Høng Bibliotek eller i Borgerservice Kalundborg.

 

Arrangementer

Bogsnak - biografier
Onsdag d. 8. juni kl. 11.00 - 12.00

En biografi er en beskrivelse af et menneskes liv og levned. Det kan både være en selvbiografi, som personen selv har skrevet, men det kan også være en bog skrevet af andre, om personen.

Denne dag kan du få inspiration til læsning af biografier. Der vil blive vist og fortalt om forskellige titler - både nye og gamle.
Bagefter vil der være en uformel snak om biografititler.

Du får en litteraturliste med hjem.

Sted: Kalundborg Bibliotek

Gratis - ingen tilmelding, mød bare op.

Kreative lørdage
Doodling på krus, æsker og papir
Lørdag d. 11. juni kl. 10-13

Kom og lav påskepynt med decoupage.
For både store og små børn
Krus - 20 kr. / Æsker - 10 kr,

Der er ingen tilmelding - mød bare op! 

Sted: Høng Bibliotek


Familiedag i Gørlev - BogOlympiske lege.
Onsdag d. 22. juni kl. 16.00 - 20.00 

År 2016 er OL år, og det kunne vi godt tænke os at markere. Derfor holder vi BogOlympiske lege, vi laver sjove lege og konkurrencer hvor vi bruger bøgerne på en anden måde. Arrangementet er en tilbagevendende begivenhed, hvor vi har et nyt tema hvert år. Traditionen tro arbejder vi sammen med en del frivillige og har en hyggelig eftermiddag/aften. Arrangementet er for hele familien. 

Sted: Gørlev Bibliotek

Bare mød op!

Bogsalg i Gørlev
Fra fredag d. 24. juni kl.13.00 og sommeren over. 

Hvert år i sommerferien er der bogsalg i Gørlev. I løbet af året har vi  tyndet  ud i vores materialebestand og de kasserede bøger og andre materialer sælges for billige penge. Kom og se om du kan gøre et godt kup, der er noget for både børn og voksne.  

Sted: Gørlev Bibliotek

Tirsdag den 28. juni kl. 10.30
HipSomHap

Her er der dømt hylesjov rap i børnehøjde med Andreas Seebach og Anna Bukh i en rigtig hiphop fest med dans, håndtegn og skøre, frække rim. Få armene i vejret og syng, hop, dans og vær med til at skabe festen, når HipSomHap Giver den gas på Himmelscenen.

Sted: Klosterparken J. Hagemann-Petersens Allé i Kalundborg - bag Kalundborg bibliotek

Pris: 30 kr.
Billetter købes ved indgangen (Kontant eller Mobile Pay)

Gode film til hjemmebiografen
51588207
51725689
51868595
51716841
51824571
Åbningstider i dag
Loading...
Bibliotekslinks

 


 

 

 

 

 
e-reolen
 
 

 


 

 


Kalundborg Biblioteker • Klostertorvet 2 • 4400 Kalundborg • tlf. 5953 5560 • E-mail klbbibliotek@kalundborg.dk