Tag litteraturen med på sommerferie

Af pnpe
03.07.19
Gør din mobil eller tablet rejseklar - fyld den med masser af digital læse-underholdning

Biblioteket har flere digitale tjenester, der gør det muligt at have underholdning i form af bøger, e-bøger og magasiner med på ferien.

RB Digital:

RBdigital magasiner giver dig ubegrænset adgang til mere end 350 magasiner - primært på engelsk. Du skal have en bruger på RB Digital, og den skal laves via deres hjemmeside: Opret dig som bruger på hjemmesiden RBDigital her. Når du har en bruger, kan du herefter nemt benytte RBdigital ved at downloade den gratis app "RBdigital" og logge ind med din profil. Du kan læse så mange magasiner, du har lyst til.

Læs mere om RBdigital på vores hjemmeside her

E-reolen:

Få lydbøger, e-bøger og magasiner til både børn og voksne. Hav det hele med dig på din tablet eller smartphone via app'en "e-reolen" og lån op til 4 ebøger og 4 netlydbøger om måneden.

Læs mere om e-reolen på vores hjemmeside her

Hvad kræver det

For at bruge de gratis tjenester, skal du bo i Kalundborg Kommune og være meldt ind som låner på Kalundborg Biblioteker. Når du er det, kan du have en bruger på begge tjenester. Er du ikke allerede låner, kan du komme forbi biblioteket og blive oprettet, eller selv oprette dig her: bliv oprettet som låner her