""

SOMMERBOGEN er her med spændende præmier

Af heze
08.06.22
De Danske Børnebiblioteker og Kalundborg Biblioteker inviterer endnu en gang alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2022.

Det er nemt at deltage: Læs en masse gode bøger og vær med i konkurrencen om mange fede præmier.

Sommerbogen 2022 åbner d. 10. juni og fortsætter frem til d. 20. august.

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder hen imod Sommerbogens fornemmeste opgave – nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie.

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier, hvor de får lov til at tømme en boghandel på 5 minutter. Helt som I kender det, skal børnene læse 3 bøger i deres ferie for at være med – og de har så mulighed for at deltage i lodtrækningen om en af de 3 hovedpræmier, hvor vinderne får lov til at tømme en boghandel på 5 minutter.

Som sidste år skal børnene løse en række udfordringer, mens de læser, og der bliver lagt mindre vægt på anmeldelsesdelen og mere vægt på læselysten og læseglæden.

Hvad sker der i Kalundborg?

Deltager du i Sommerbogen her i Kalundborg Kommune, er du samtidig med i konkurrencen om en stor lokal præmie. Kalundborg Biblioteker har nemlig også vores egen spændende konkurrence. Ud over de løbende præmier, som udbydes med den nationale læsekonkurrence, præmierer vi også de børn, der afleverer de tre anmeldelser og udfordringsarket på biblioteket med en gratis bog ((så længe lager haves). Og den største præmie: når børnene har afleveret det udfyldte udfordringsark med de 3 boganmeldelser, deltager de i lodtrækningen om et sæt AirPods man kan tage med sig overalt.

Alle udfyldte anmeldelser og læseudfordringer skal afleveres på Kalundborg, Gørlev eller Ubby bibliotek senest d. 20. august kl. 12.30.

Konkurrencen kort:

  • For alle børn mellem 6 og 15 år
  • Børnene henter et udfordringsark på biblioteket
  • Børnene læser 3 bøger og løser 10 af læseudfordringerne
  • Børnene udfylder de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Børnene afleverer det udfyldte udfordringsark på biblioteket senest d. 20. august
  • Børnene er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier

God læselyst og god sommer!

Interaktivt udfordringsark:

Udfordringsark til print:
 PDF iconudfordringsark_2022_printopdateret_0.pdf