Personalets favoritter - Mihaela anbefaler sjove bøger

Af pnpe
20.05.20
Denne uge, er det vores bibliotekar Mihaela der anbefaler tre af hendes favoritbøger, der får en i godt humør.

Jeg læser ikke så mange krimier men jeg er altid glad for en sjov bog, mest når sommeren er på vej. Så bliver humøret oppe. Håber I synes om dem. Alle 3 bøger kan findes på eReolen.

God fornøjelse.

1. Sarah Skyt Persson - ”Sku’ det være en anden gang”

Sarah Skyt Persson - ”Sku’ det være en anden gang” – Det er Sarah Skyt Perssons debutroman hvor vi følger den 31-årige Maria, som på 11. år sidder som ufaglært kasserer i Sydbanks afdeling i Herning. Hun er single og har on/off en affære med en af bankens gifte chefer. Egentlig har Maria planer om at blive gift, få børn og gang i karrieren, men til trods for bankens mindfulness kursus kommer hun ikke rigtig videre i sit liv. Romanen foregår over en uge op til december med den årlige julefrokost i banken og faste juletraditioner i familiens skød. Tragikomisk roman om at være kørt fast i tilværelsen og en parodi på selvrealiseringskulturen…

2. Hella Joof – ”Bryster skal hoppe når man hikker”

Hella Joof – ”Bryster skal hoppe når man hikker” - Både Hella Joof og Karen Thisted har oplevet lidt af hvert igennem deres liv. Nu har de to personligheder sat sig ned for at tale om livet, døden og alt det imellem. Igennem 4 dage mødes Hella Joof og Karen Thisted privat for at samtale om emner som at være datter, mor, kone og kendt. Bogen indeholder anekdoter om at blive ældre, om at være en pinlig mor, om at få pengene til at slå til, om racisme og om at finde kærligheden. Deres flotte private fotos er en bonus. En af de bedste samtalebøger for kvinder der er udkommet i Danmark.

3. Pernille Eybye – ”Kærlighed og kattestrofer”

Pernille Eybye – ”Kærlighed og kattestrofer” – En rigtig god YA roman til alle der er mellem 13 og 100 år gammel og som kan acceptere de mange direkte betegnelser og slangudtryk vedrørende kønslivet, der bruges hyppigt i bogen. Også skal de være glade for katte :) Albert drømmer om nabopigen Frida. Hans nørdede venner, hans overlegne storebror og hans egen indre "Mister Perverso" presser ham til at nærme sig hende. Men først da han får mystiske, anonyme sms'er, bliver han tvunget i aktion. Ordet "kattestrofer" i titlen hentyder til familiens to katte, der gentagne gange påvirker handlingen. En rigtig sjov og underholdende roman.

Materialer