""

Personalets favoritter - Karina anbefaler

Af pnpe
01.04.20
Denne uge, er det Karina, der anbefaler tre af hendes favoritter.

Du kan finde alle bøgerne på e-Reolen. Læs lidt om de tre bøger nedenfor og følg de direkte links.

Måske bliver de også dine favoritter?

""

1. En bid af lykken af Roisin Meaney 

Hannah skal til at åbne sin egen kagebutik, da hendes kæreste Patrick meddeler, at han har fundet en anden. Pludselig virker tanken om at være selvstændig helt uoverskuelig, men hendes bedste ven Adam aftaler en deadline med hende; syv måneder til at gøre butikken til en succes. 
 
Hannah fordyber sig i kagebagningen, og snart har hun alt for travlt til at tænke over Patrick og hans nu gravide kæreste – og til at bemærke den flotte kunde, der tilsyneladende har udviklet en smag for hendes kager. 
 
Da de syv måneders deadline nærmer sig, må Hannah tage en beslutning om sin fremtid … 

""

2. Huset Longbourn af Jo Baker

Stolthed og fordom er en roman af den engelske forfatter Jane Austen. Handlingen i romanen af Jane Austen foregår i Hertfordshire i 1800-taller og handler om den typiske middelklasse fra England. 
 
Med “Huset Longbourn” kaster den engelske forfatter Jo Baker et nyt lys over Jane Austens roman. I “Huset Longbourn” får vi som læsere en hel ny vinkel på historien, idet vi følger tjenestefolkene i huset. Med den nye vinkel har Jo Baker skrevet en kærlighedsroman, som på sin helt egen måde beskriver det hårde arbejdsliv.

""

3. Vejen hjem af Rosamunde Pilcher 

 
Judith Dunbar er en ung pige, som aldrig har kendt til et trygt og varmt familieliv. Faderen arbejdede i Østen, og som fjortenårig blev Judith sendt på kostskole i England, mens moderen og den yngre søster fulgte faderen i hans job, først på Ceylon og senere i Singapore. Det er ikke et ulykkeligt liv, men det er en gang imellem ensomt. En dag inviterer en ny veninde, Loveday Carey-Lewis, imidlertid Judith med hjem på weekend, og det bliver et vendepunkt. Lovedays hjem, Nancherrow, et stateligt hjem i Cornwall med den smukkeste beliggenhed, bliver også Judiths hjem, og Lovedays hjertevarme familie tager imod Judith med åbne arme. Men krigen trækker op i horisonten, og snart er de lykkelige dage i Cornwall blot et minde. For Judith bliver krigen, ligesom for så mange andre, fem lange år fyldt med gru og bekymring for familiens skæbne i Singapore, og vejen hjem er brolagt med tab.

Materialer