Noget, der ligner Ravnenes Hvisken

Af pnpe
14.07.20
Har du læst Ravnenes hvisken, og var du vild med den? Find andre bøger, der minder om.

Anne er en special 17-årig pige, som har synske evner. Sammen med sin hund, Monster, bliver hun rodet ind i en magtkamp, hvor både guder, halvguder og mord på rødhårede piger spiller ind, og pludselig er hun en vigtig brik i et spil, hvor målet er at undgå Ragnarok ...

Fantasy for alle

Jeg holder meget af fantasy af denne type, hvor karaktererne er unikke og venskaberne skæve, og hvor man får færden af den nordiske mytologi eller andre genkendelige levn fra den verden vi kender. 

For nogle er fantasy af denne type noget, som hører til i kassen med Young Adult-fiction, men efter min mening kan fantasy læses af alle aldre. Karaktererne er ofte unge, men utroligt snu og snarrådige, og de eventyr de sendes ud på, trækker paralleller til erfaringer man også gør sig i voksenlivet.

Noget, der ligner ...

Har du allerede læst Ravnenes hvisken, vil jeg minde om, at denne er første del af en trilogi. Find Bind 1 her på eReolen. Derudover findes nedenfor et udvalg af lignende fantasy-serier, hvor unikke karakterer og umage sammenhold og venskaber er i centrum.

Kragens kald

En duologi, som også fungerer som en fortsættelse på Leigh Bardugos Grisha-trilogi. Find Grisha-trilogi en her på eReolen.. Den består af "Kragens Kald" og "Det Korrupte Rige". Find Kragens kald som lydbog her på eReolen.

Det gyldne kompas

En trilogi bestående af bøgerne "Det Gyldne Kompas", "Skyggernes Kniv" og "Ravkikkerten". Find triologien om Det Gyldne kompas på eReolen her.

Traia-trilogien

Bestående af bøgerne "Natdværgen", "Blodsværmen" og "Ildtågen". Find Traia-triologien på eReolen her.

Fortællinger fra døden

En trilogi bestående af bøgerne "Sjælehenteren", "Døden Lyver Aldrig" og "Dødens Engel". Find triologien om Fortællinger fra døden på eReolen her

Mange af bøgerne findes som e-og lydbog. Men kom også forbi og lån dem på biblioteket.

Oprindeligt skrevet af Anja, eReolen.

Tags
Materialer