""

Gode serier om Gaming & fodbold

Af pnpe
16.04.21
Simon anbefaler serier med spark og power.

Gamerz

af Kasper Hoff – 8 bøger indtil videre. Fra 9 år. ” Tim er gamer og sammen med vennerne, Croxx, Princess, Ludo og Wizard, udgør han spilleklanen "De ukendte". De bliver inviteret til at deltage i online-turneringen for verdens bedste spillere, og skal forsøge at gennemføre eller måske vinde 1. runde”

Max Mofo

af T.B Rottbøll – 3 bøger i serien. Fra 9 år. ”Max elsker at spille computer. Han er så vild med det, at hans virtuelle verden nogle gange er mere virkelig end hans virkelige verden. På sin PC er han Max MoFo og med i specialtropperne. Han har en mission. En mission der kan koste ham livet”.

Gameragenterne

af L.G Jensen – 3 bøger i serien indtil videre. Fra 10 år. ” Marius har overtaget en masse spil og spilmaskiner fra sin far, som har forladt ham og moren. Marius viser sig at have enormt talent for at game og ved et tilfælde kastes han ud i en kamp på liv og død”

Go! Gaming

af Kit A. Rasmussen – 4 bøger indtil videre. Fra 9 år. ”Otto spiller CS på holdet Go Gaming og drømmer også om at blive professionel fodboldspiller. Da han bliver tilbudt en plads på førsteholdet, skal han træffe et svært valg”

Goal!

af Antoine Griezmann – 6 bøger indtil videre. Fra 9 år. ”Tony elsker at spille fodbold. Han vil gerne spille for U13-holdet, men hans far tror, det vil være for hårdt for Tony. Hvad mon Tony så gør?”

Modtag nyhedsbrev for børn og forældre:

Anbefalingen har været udsendt i Biblioteksklubbens nyhedsbrev for børn og børnefamilier. Er du blevet nysgerrig på mere? Få selv nyhedsbrevet fremover:

Tilmeld dig Biblioteksklubben for Børn og forældre her (åbner på ny side)

""

Materialer