""

Frederikke anbefaler 'Protokollen' af Michael Katz Krefeld

Af pnpe
30.03.21
"Bliv hjemme -og læs bøger." Vi anbefaler bøger, du kan finde på eReolen som ebog eller lydbog. Denne gang Protokollen af Michael Katz Krefeld.

I de senere år har jeg virkelig ventet med spænding, når et nyt bind kom på gaden i Michael Katz Krefelds Ravn-serie om den noget afdankede, ret egenrådige tidligere politibetjent Thomas Ravnsholdt.

Derfor var jeg faktisk lidt skuffet, da jeg opdagede, at det bind – Protokollen - jeg havde fået med hjem – det helt nye – slet ikke var en del af Ravn-serien, men begyndelsen på en helt ny serie: En krimiserie med Nikolaj Storm og Katrine Bergman.

Bogen lå også lidt, før jeg kom i gang… Men så - efter de første sider - var jeg på!

Set-up’et er naturligvis et andet. Her har vi med et makkerpar indenfor PET at gøre. Men plottet, persongalleriet og baggrundshistorierne er lige så fængende og efterlader også læseren med stof til eftertanke i forhold til f.eks. samfund og minoriteter. Det handler om meget mere end bare plots. Der er allerede kommet en to’er  - og en tre’er skulle være på vej, så nu er jeg glad, for jeg kan straks gå i gang med den næste…

""

'Bliv hjemme -og læs bøger'

Find flere af vores litteraturanbefalinger her

Modtag nyhedsbrev med flere litteraturanbefalinger:

Anbefalingen har været udsendt i Litteraturklubbens nyhedsbrev. Bliv medlem af LitteraturKlubben og få selv nyhedsbrevet:
Tilmeld dig Litteraturklubben her (åbner på ny side)

""

Materialer