"

Flotte og kreative collager

Af jete
01.02.24
Forældre og børn i Kalundborg kender måske Line Andersen fra Kreakarrusellens arrangementer på biblioteket. Nu udstiller Line egne, flotte collager og de kan nydes hele februar på Kalundborg Bibliotek.

Line skriver selv: 

Jeg har været kreativ siden jeg var ganske lille. Jeg har altid tegnet, malet, syet, klippet og klistret. Kreativiteten har altid været mit frirum. Der hvor jeg kunne fordybe mig, finde ro, udvikle mig og skabe. Jo ældre jeg blev, begyndte jeg at interessere mig for kunst og især kunstnerne bag værkerne. Jeg læste og læste, uden at vide hvad det ville betyde for mig i mit voksenliv.  

Som voksen forstår jeg nu, hvor vigtig min kreative barndom er for mit voksenliv. Det kreative er ikke kun materielle ting, men også en måde at finde ro, fordybe sig, udvikle sig selv, tro på sig selv og meget mere. 

Min kunst er collager med en blanding af akvarel, tusch og udklip fra bl.a. naturbøger. Jeg elsker at lege med farverne, fantasien og skabe billeder ud fra citater eller vendinger vi bruger i hverdagen.