Noget vi glæder os til - Bogklubberne for børn!

Af pnpe
24.03.20
Uh, vi glæder os sådan til vi ses igen i børnebogklubberne ...

I vores børnebogklubber Boggnaskerne og Bogslugerne mødes vi en gang om måneden både i Kalundborg og Gørlev. Vi snakker om de bøger, vi har læst sammen og hygger med kage og saft. Vi har været i gang med bogklubberne i 1,5 år snart og har læst en masse gode bøger!  

I øjeblikket må vi jo desværre holde pause, som meget andet i Danmark.  

Vi glæder os vildt meget til, at vi igen kan mødes i klubberne, men i mellemtiden kan vi jo inspirere alle jer andre til at læse noget af det, Boggnaskerne og Bogslugerne er i gang med at læse hjemme lige nu. 

Hilsen Tina, Frederikke og Lea.

 

Indtil da, synes vi, du skulle læse eller lytte til:

Neil Patrick Harris; De magiske møgunger. (2018) – for de 9-13 årige. 
Carter stikker af fra sin onkel og ender i en idyllisk landsby, der er plaget af tyve, der stjæler ved hjælp af magi. Carter vil gerne hjælpe dem – men hvordan? 

Adam O.; Den rustne verden – flugten fra Danmark (2019) – for de 10-13 årige. 
Fire søskende skal besøge deres morfar i Sverige, men efter et flystyrt er de i et fremtidsdanmark, fyldt med skrot og onde robotter. Kan de nå frem til morfar i tide? 

Lise Bidstrup; Prank (2019) – for de 13-16 årige. 
Sommerferie i Frankrig med swimmingpool, sol og afslapning venter for fem venner, men en practical joke ender i en dramatisk ulykke. Nu er spørgsmålet om vennerne skal gå til bekendelse eller de skal tie stille? 

Ari Folman og David Polonsky; Anne Franks dagbog : Graphic diary. (2019) – for de 13-16 årige. 
Tegneserie, der bygger på Anne Franks dagbog fra livet som jødisk pige i skjul under 2. verdenskrig. Anne er helt sin egen, og hendes dagbog fra de svære år er en af de mest kendte fortællinger fra krigen.

Materialer