Litteraturnetværket

Få nyhedsbreve om litteratur

Læsning af skønlitteratur
På Kalundborg Bibliotek sætter vi den gode fortælling højt. En god fortælling kan du få både i biografen og på teatret - i Litteraturnetværket koncentrerer vi os om den skønlitterære bog. Vi tror på, at vi som læsere bliver positivt påvirket af at læse litteratur. Vi spejler os nemlig i de bogens fiktive hændelser og personer og får derved nogle erfaringer, som kan på trods af at det bare er sorte tegn på en hvid side kan hjælpe os til at mestre vores eget liv. Litteraturlæsning kan være en smuk form for styrket livsmestring.

Hvad er LitteraturBrevet?
Som medlem modtager du et såkaldt LitteraturBrev - det er ikke et nyhedsbrev, der konstant dumper ind i din digitale postkasse. LitteraturBrevet efterligner de fysiske breve og vi sender dem kun én gang hvert halve år og bestræber os på, at det er noget, som du vil gå og glæde dig til at modtage. Du vil finde anbefalinger af gode bøger og vi prøver at udvikle inspirerende måder at gøre det på. Vi har finkæmmet markedet for de vedkommende artikler og de særligt velskrevne anmeldelser. Vi sender dig også den poesi, du aldrig får fundet frem til på egen hånd, ligesom der vil være adgang til noveller, som du kan læse højt for en, du holder af, f.eks. som godnathistorie eller i stedet for det fjernsynsprogram, der bare er spild af tid.

Første LitteraturBrev sendes december 2019.

Hvordan melder jeg mig ind?
Litteraturnetværket er et interessefællesskab under Biblioteksklubben.
Biblioteksklubben giver særlige fordele, rabatter til foredrag og afgang til busture.  Du læse om Biblioteksklubben her ( link indsættes: kalundborgbib.dk/klub)
Har du en særlig interesse for litteratur, særlig den skønlitterære, kan du med fordel melde dig ind i Litteraturneværket.
Litteraturnetværket bliver du en del af ved at klikke på linket nedenfor.

 

Tilmled dig her