Litteraturklubben

Få nyhedsbreve om litteratur

Læsning af skønlitteratur

På Kalundborg Bibliotek sætter vi den gode fortælling højt. En god fortælling kan du få både i biografen og på teatret - i LitteraturKlubben koncentrerer vi os om den skønlitterære bog. Vi tror på, at vi som læsere bliver positivt påvirket af at læse litteratur. Vi spejler os nemlig i bo-gens fiktive hændelser og personer og får derved nogle erfaringer, som - på trods af at det bare er sorte tegn på en hvid side - kan hjælpe os til at mestre vores eget liv. Litteraturlæsning kan være en smuk form for styrket livsmestring. 

Hvad er LitteraturKlubben?

LitteraturnetKlubben er et fællesskab for dig, der holder af at læse skønlitteratur. Vi servicerer dig med særinvitationer til vores litterære arrangementer. Nogen er forskningsbaserede kloge-Åge-emner, der henvender sig til dit hoved. Andre er optaget af i højere grad at give dig en oplevelse med litteraturen og vil derfor mere søge dit hjerte. Hvis du savner nogen at tale med om de bøger, du læser, kan LitteraturKlubben hjælpe dig med at blive en del af en læseklub. LitteraturKlubben udvikles henad vejen. I vil som medlemmer få rig indflydelse på, hvilke forde-le der skal følge med et medlemskab. Hvad der er vigtigt for jer, er vigtigt for os at levere. 

Endelig modtager du som medlem også et såkaldt LitteraturBrev.

Hvad er LitteraturBrevet?

Som medlem modtager du et såkaldt LitteraturBrev - det er ikke et nyhedsbrev, der konstant dumper ind i din digitale postkasse. LitteraturBrevet efterligner de fysiske breve og vi sender dem kun én gang hvert halve år. Vi bestræber os på, at det er noget, som du vil gå og glæde dig til at modtage. Du vil finde anbefalinger af gode bøger og vi prøver at udvikle inspirerende måder at gøre det på. Vi har finkæmmet markedet for de vedkommende artikler og de særligt velskrevne anmeldelser. Vi sender dig også den poesi, du aldrig får fundet frem til på egen hånd. Og vi arbejder f.eks. også på at kunne servicere dig med gode godnathistorier, som du kan læse højt for en, du holder af i form af vores TakeAway-noveller.

Hvordan melder jeg mig ind i LitteraturKlubben?

LitteraturKlubben bliver du en del af ved at klikke på linket nedenfor.

Tilmeld dig her