Biblo — børnenes online fællesskab

Biblo (biblo.dk) er et online forum for børn under 14 år.

Hvad er Biblo?

Biblo er et online fællesskab, hvor børn under 14 kan dele tanker, tekster, videoer og andet med hinanden. Man kan også låne bøger, film og spil på Biblo — lige som man kan på sit bibliotek. Biblo er skabt og køres af de danske folkebiblioteker. Bibliotekerne har i løbet af året forskellige kampagner og sjove tiltag for børn, som foregår i samarbejde med Biblo, fx Sommerbogen, Forskningens Døgn og Tegn din verden.

Biblo

 

Grupper om alt for alle

Her kan børn under 14 år dele interesser med hinanden online i åbne grupper. Grupperne kan handle om alt, og de kan oprettes både af børn og bibliotekarer. Hver gruppe handler om et særligt emne, og alle kan deltage i diskussionen om netop dette emne i gruppen. Vil man snakke om andre ting, kan man enten finde en gruppe, der passer bedre, lave sin egen gruppe eller spørge i gruppen "Spørg Biblo".

Et sikkert sted på nettet

Biblo er et forum, hvor alle børn og bibliotekarer kan kommunikere med hinanden i trygge rammer. Moderatorer overvåger Biblo.dk mellem kl. 09 og 21 hver dag og sikrer, at alle diskussioner foregår på en god måde, så alle kan være med.

Hvordan gør man?

Alle, der har et Unilogin kan se, skrive, uploade og deltage i konkurrencer på Biblo. Læs mere på biblo.dk.