Mest for børn & unge

Deltag i Sommerbogen 2024

Af pnpe

Tags

Nyt fra biblioteket Nyheder
""
Sommerbogen 2024

Få en gratis bog, når du afleverer udfordringsarket og vær med i lodtrækningen om et sæt VR-briller eller ’Tøm en boghandel på 5 min.'

Hvordan gør jeg?

Alt du skal gøre, er at hente et udfordringsark på dit lokale bibliotek, løse 10 udfordringer og skrive tre korte anmeldelser af de tre bøger, du har læst.

Du kan også vælge at printe arket via nedenstående link. Herefter skal du aflevere arket til biblioteket. Så kan du vælge en spritny bog og samtidig deltage i Sommerbogs-konkurrencen.

Hvilke udfordringer, skal du løse?

På udfordringsarket er der 30 udfordringer med varierende sværhedsgrad. Det kan f.eks. være at spise en is, mens du læser. Du skal herefter løse mindst 10 af udfordringerne og udfylde de 3 anmeldelser på bagsiden af udfordringsarket.

Du læser og anmelder på det niveau, du plejer at læse på.

Når du herefter dukker op på biblioteket med arket, vil der være et udvalg af præmie-bøger, som du kan vælge imellem.

Du får din helt egen bog med hjem.

Lodtrækning om flotte premier:

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier, hvor de får lov til at tømme en boghandel på 5 minutter og helt eksklusivt for alle børnene i Kalundborg Kommune, er der også en lokal præmie, der trækkes lod om, nemlig et sæt VR-Briller.

Hvornår foregår det?

Sommerbogen starter fredag d. 14. juni og løber til og med d. 24. august, så skynd jer at komme hen på biblioteket og få anbefalet nogle fede bøger - og få et udfordringsark med hjem. 

Vi glæder os til en sommer fuld af læselyst!