Om dette arrangement

Lokalitet
Ubby Bibliotek- og forsamlingshus
Hovedgaden 19
4490 Jerslev
Danmark
Tid
18:00 - 21:00
Pris
130 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Mest for voksne

Søren Dahl: Med fanden i hælene

01.03.18
Foredrag og Fællesspisning. Søren Dahl beretter om sit liv, kærligheden og om at blive far sent i livet. Om livet på landevejen, når han turnerer rundt med sine shows, men også om en utrættelig nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i mødet med publikum.

Den kendte musiker, kapelmester og radioværten fortæller åbenhjertigt anekdoter fra tiden med Cafe Hack og sit liv i showbiz. Men først tager han tilhørerne med en tur tilbage i tiden – tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sin klang i livet ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud.

Det er også en historie om mindreværd og om brydningsfulde teenageår, hvor især morens hang til indremissionske forbud kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimi Hendrix og piger uden BH.
Søren Dahl beretter også om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Og ikke mindst om afsavn og livet på landevejene, når han turnerer landet rundt med sine shows, men også om en utrættelig og ægte nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i hans møde med publikum.

‘Med fanden i hælene’ er også titlen på Søren Dahls erindringsbog fra 2016.

Spisning starter kl. 18.00
Foredrag starter kl. 19.00
 
Pris:
Foredrag: 130 kr. normalpris.
Foredrag: 110 kr. for medlemmer af Hvidebæk Lokalråd/Biblioteksklubben.
Foredrag og spisning 200 kr. normalpris.
Foredrag og spisning: 170 kr. for medlemmer af Hvidebæk Lokalråd/Biblioteksklubben.
Bliv medlem af Biblioteksklubben ved at klikke her

Arrangementet er i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

 

Tags