Pusle Helmuth

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Høng Hallen
Rosenvænget 23
4270 Høng
Lokalitet
Kultursalen
Target
For ældre
Mest for voksne

Pusle Helmuth: Livet bag kulisserne og som barnestjerne

25.08.21
Foredrag med skuespilleren bag de kendte børnefilmroller.

"Pas godt på dem. De er meget sårbare. For det at være barnestjerne er en voksenrolle."  Således skriver Pusle Helmuth i sin selvbiografi fra 2004, og med det udgangspunkt fortæller Pusle Helmuth i sit rigt illustrerede foredrag om sine oplevelser med at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en enlig mor med en masse ambitioner på hendes vegne. 

Fortællingen kredser omkring de svære teenageår efter den pludselige afslutning på karrieren, samt det store antal af arbejdspladser og selvfølgelig det at finde den eneste ene. Med sin ærlighed og oprigtighed fortæller Pusle Helmuth om, hvordan modgang, tilgivelse og astronomi satte hende i stand til at bryde fortidens mønstre og blive et lykkeligt menneske. Derudover lægges der op til dialog med tilhørerne.

Pusle Helmuth er barnebarn af Osvald Helmuth og datter af skuespiller Frits Helmuth. Hun havde sin første rolle som 3- årig i “Min Søsters Børn”, og var ligeledes med i de efterfølgende film i filmserien. Pusle Helmuth fortæller i sit foredrag om sine oplevelser med at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en enlig mor med en masse ambitioner på hendes vegne. Derudover lægges der op til dialog med tilhørerne.

 

PRAKTISKE OPLYSNNIGER:

VIGTIGT!!!  En billet gælder for 2 personer !!!
Ved deltagelse skal du invitere en nabo/bekendt med.

Sådan deltager du:
Billetter er gratis.
Book en billet via denne hjemmeside, eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker.

Arrangementet er en del projekt ”Kulturpakker til Ældre”.
Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg Kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er fælles om at mindske ensomhed og er sammen om nogle gode og muntre oplevelser. Læs mere om Kulturpakker til Ældre via www.kulturpakkerkalundborg.dk.

Dette arrangement er i samarbejde med Ældresagen i Høng, læs mere om foreningen her: https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/hoeng 

 

 

Logo Kulturpakker til ældre

 

Logo Ældresagen