Om dette arrangement

Lokalitet
Svebølle Kvik Bibliotek
Centervej 13
4470 Svebølle
Danmark
Tid
19:00 - 21:00
Pris
115 Kr
Target
For voksne
Mest for voksne

Michael Meyerheim: Om at være sig selv og om at være mig

22.11.18
Michael Meyerheim giver et unikt indblik i sit liv, både privat og som professionel tv-vært.

Hvordan er det egentlig at være tv-vært? Michael Meyerheim fortæller om sine værdier og sin grundlæggende indstilling til tilværelsen. Både om at anstrenge sig og gøre sit bedste, men også om ikke at bekymre sig alt for meget. Han giver et sjældent indblik i, hvad det vil sige at være tv-vært og, frem for alt, om det sjove i tilværelsen, illustreret gennem hans arbejde i tv med Spørg Charlie, hans samarbejde på morgen-tv med Cecilie Frøkjær og hans møder med Victor Borge.

Tættere på Meyerheim
Et foredrag med Michael Meyerheim tager naturligt udgangspunkt i fjernsynet og den karriere, som vi alle har fulgt på tv gennem tiden. Han fortæller om de mange personligheder, han har mødt og interviewet, bl.a. Victor Borge, som Michael har haft adskillige møder med. Disse mange forskellige personligheder har Michael forstået at give publikum et nuanceret billede af. Alle har en historie, men ikke alle forstår som Michael at få den frem.

Michael fortæller også i sit spændende foredrag, at han på det personlige plan faktisk er født uden den store selvsikkerhed, hvilket man nok ikke skulle tro. Han beretter om en dramatisk familiehistorie, og hvilken betydning, den har haft for ham.

Arrangeret i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe.

Der serveres kaffe/te i pausen.

Priser:
Kr. 115,- normalpris
Kr. 95,- medlem af Biblioteksklubben
Læs mere om Biblioteksklubben, og meld dig ind gratis her