Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
115 Kr
Lokalitet
Svebølle Kvik Bibliotek
Centervej 13
4470 Svebølle
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Mest for voksne

Kongehuset indefra og livets skæbne - foredrag med Jesper Vollmer

17.01.19
Jesper Vollmer giver et spændende og inspirerende indblik, i hvordan det kongelige køkken fungerer.

Inden en tragisk ulykke var Jesper Vollmer i 10 år køkkenchef for Regentparret. I foredraget skildrer Jesper Vollmer sin tid i stillingen som køkkenchef. Hvordan er det at komme ind fra siden og skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner? Hvilke arbejdsrutiner er der? Og hvor svært er det at ændre og præge et så traditionelt hus, der på én gang er fuld af traditioner, men samtidig også en moderne arbejdsplads, der følger med tiden? Stillingen som køkkenchef bar i høj grad præg af, "hvordan man altid har gjort". Det fik han prikket lidt til.

Efter HKH Prins Henriks død giver Jesper bl.a. et mere nuanceret billede af Hoffet. Jesper kommer også ind på sin tid efter den tragiske ulykke under en ferie i Thailand, hvor han brækkede nakken. På et splitsekund var Jespers liv ændret på drastisk vis. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at Jesper ikke endte i en rullestol. Alt dette og mere til kan du høre om i dette appetitvækkende foredrag.

Der serveres kaffe/the i pausen.

Arrangeret i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe.

Priser:
Normalpris: 115,- kr.
Biblioteksklubben: 95,- kr.
Læs mere om Biblioteksklubben og meld dig gratis ind her

Om Jesper Vollmer
I oktober 2016 udkom Jesper Vollmers bog To sider af samme smag på Politikens forlag. En kogebog, der tager udgangspunkt i to vidt forskellige retter baseret på præcis samme råvarer. Han har været med i to sæsoner af DR 1's programserie Spis og par, hvor han hjælper familier med forskellige problematikker til at leve bedre, sundere og billigere i deres hverdag. Jesper Vollmer er også en fast del af Go 'morgen Danmarks hold af kokke, der inspirerer danskerne til at spise lidt mere spændende. Privat er Jesper gift med Anette Heick, som efter Jespers ulykke har været en uundværlig støtte for ham.