""

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Kalundborg Bibliotek
Klostertorvet 2
4400 Kalundborg
Arrangører
Target
For voksne
Mest for voksne

Kom til online booktalk om slægtsromaner

13.04.21
Familiehemmeligheder og intriger, kærlighed og sorg. Slægtsromaner har det hele! Og så kommer de i alle afskygninger

Personalet ved Kalundborg Biblioteker har samlet en bred vifte af inspiration til slægtsromaner: livet på landet, kærlighed, nordiske slægtsromaner, store serier, byen og verden.

Du kan se vores booktalks fra tirsdag den 13. april kl. 19 via dette link (OBS! Link bliver først aktivt tirsdag kl. 19).

Vi inviterer til virtuel inspiration om slægstromaner. Følg med her på siden, hvor vi tirsdag vil offentliggøre link til arrangementet.

Slægtshistorier kan jo være lange serier, korte serier og strække sig over generationer, eller kan være et nedslag i en slægts historie fra en kort historisk periode, måske “kun” i et enkelt bind, men alligevel beskrivende, dyb og ind- og udtryksfuld nok til at gøre et varigt og uudsletteligt indtryk på læseren. Det kan være delvist taget fra forfatterens eget liv og yderligere pyntet på og derfor fiktion og skønlitteratur, men kan også helt være bygget på forfatterens egen families liv, men skrevet i romanform og derfor, for os biblioteksfolk, placeret som erindringer (99.4) - men det vil vel stadig være en slægtshistorie, for sluttelig drejer det sig jo om at få skrevet en slægtshistorie som rører og griber læseren, uanset om det er fiktion eller virkelighed og hvor bogen er placeret i biblioteket.

Læs om Covid-19 og arrangementer her