""

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Kalundborg Bibliotek
Klostertorvet 2
4400 Kalundborg
Arrangører
Target
For voksne
Mest for voksne

Kaffemøde om Carmen. En samtale med lokale eksperter Niels Plaschke og Jonas Henriksen.

11.10.22
Nu har vi en mulighed for at få Kalundborg på Danmarkskortet, tænkte digital iværksætter Jonas Henriksen og journalist Niels Plaschke for knap to år siden, da Danmarks Radio annoncerede, at de ville lave en dramaserie i tre sæsoner, over historien om Arne Bybjerg og Carmen Curlers.

Ideen startede med en side på Facebook, og langsomt begyndte kalundborgensere at kommentere på de mange opslag. Tilbagemeldingerne betød, at det pludselig begyndte at vælte ind med personlige beretninger om et arbejdsliv på Carmen, ofte ledsaget af private fotos.

Skaren af følgere voksede støt, bl.a. via opslag om Bybjerg Radio, Kaldred Flyveplads og Bybjergs valgkamp i 1967, og pludselig hørte Jonas Henriksen og Niels Plaschke fra DR Drama. Interessen for serien var stor og derfra gik det stærkt. Antallet af trofaste følgere nærmer sig 1.800, og opslagene når ud til tusindvis af personer.

Kom og hør mere om det krøllede erhvervseventyr og makkerparret, der har hjulpet DR Drama med oplysninger til dramaserien, men også med masser af facts, kilder o.a., til en planlagt dokumentar om Bybjerg og Carmen.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.