""

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
125 Kr
Lokalitet
Kalundborg Hallerne, lokale 4
J. Hagemann-Petersens Alle
4400 Kalundborg
Lokalitet
Ved indgang D ved Torvet
Arrangører
Kalundborg Bibliotek, LOF Nordvestsjælland
Target
For voksne
Mest for voksne

Foredrag med Katrine Gisiger: ”Det er bare at tage sig sammen”

28.09.23
I et samarbejde mellem Kalundborg bibliotek og LOF udbydes dette foredrag, til dig, der slavisk har fulgt flere forskellige slankekure og har forbud og restriktioner. Men du har taget kiloene på igen – og igen.

Det er til dig der har mistet motivationen og lysten til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det modstridende, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.

Og det er til dig der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når du jo så gerne vil tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde. Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig, at du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat og har rygrad som en regnorm.

Til aftens foredrag får du værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden. MEN Katrine giver ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab. Hun giver derimod en guide til en svær og krævende proces, som kun er for de modige. Tør du?

Foredraget tager afsæt i Katrines bog, “Det er BARE at tage sig sammen – En afsløring af overspisningens labyrint”. Du kan læse mere om Katrine og hendes bog her: https://katrinegisiger.dk/

Praktiske oplysninger  

Start kl. 19.00  

Billetterne kan købes hos LOF Nordvestsjælland 

Arrangeret i samarbejde med LOF Nordvestsjælland 

Læs mere om Biblioteksklubben via www.kalundborgbib.dk/klub 

Læs mere om LOF Nordvestsjælland via https://lof.dk/nordvestsjaelland 

Logo LOF

Købsvilkår:
Billetter kan ikke refunderes, med mindre biblioteket aflyser arrangementet.

Tags