Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
160 Kr
Lokalitet
Kultur- og Idrætshallerne
J Hagemann-PetersensAlle 11
4400 Kalundborg
Place / Room
Mødelokale 4
Arrangører
Kalundborg Bibliotek, LOF, Kalundborg Biblioteker
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Mest for voksne

Foredrag med Ida Rud: Bryd tabuet - Let's talk about it. Om at være fucking træt af at blive kaldt FEDE SO!

19.09.19
Om et tabu, og hvad man oplever, når man vejer mere end gennemsnittet.

Ida Rud blev i 2017 landskendt som “Tykke Ida”, da hun stillede sig frem i DR3-serien af samme navn og fortalte hudløst ærligt om sit liv og kamp for at bevare stolthed og værdighed på trods af grimme tilråb på gaden, selvhad og usikkerhed. Om hvordan hun til sidst fik vendt de grimme oplevelser til en styrke, som hun kunne trække på.
Nu kan du opleve Ida live fortælle om sin kamp til en aften, hvor hun både vil forsøge at forklare andre, hvordan det føles, og hvad man oplever, når man vejer mere end gennemsnittet, og forhåbentligt også inspirere andre i samme situation til at holde hovedet højt og elske sig selv lidt mere.

Selv siger hun om foredraget:


“Engang var jeg det allermest ulækre og frastødende menneske i verden. Det var simpelthen uden for diskussion. Og jeg blev indimellem også bekræftet i det. Men var blind for det modsatte. Det tog mere end 30 år og et dødsfald tæt på, før jeg endelig indså, at selvhadet måtte ende. Det var en rejse, jeg så småt var begyndt på på Instagram, men som fik fuld vind i sejlene, da der i efteråret 2017 var premiere på ‘Tykke Ida’ på DR3. Nu skriver mænd og kvinder, piger og drenge til mig, at jeg har gjort en forskel for dem, og det har givet mig blod på tænderne til at komme ud med det her foredrag. For hvorfor hader vi os selv? Er det politisk, er det kønskamp, eller er det bare dybt personligt? Jeg fortæller om mig selv og mine tanker og alt det, der førte til dokumentaren, og så vil jeg rigtig gerne i dialog med publikum – for en af de bedste måder, vi lærer på, er ved at tale højt om tingene med hinanden.”


Arrangeret som et samarbejde mellem LOF og Kalundborg Biblioteker. Billetter købes via LOF:

https://lof.dk/nordvestsjaelland/foredrag/om-at-vaere-fucking-traet-af-at-blive-kaldt-fede-so/id/190009

Pris: 160.00 kr normalpris
Pris: medlem biblioteksklubben 145,00 kr

Husk at medbringe Biblioteksklubkort hvis du benytter dig af rabatten.
Læs mere og meld dig gratis ind i Biblioteksklubben her ( www.kalundborgbib.dk/klub)