Om dette arrangement

Lokalitet
Skolen på Herredsåsen, hus 2
Klosterparkvej 175
4400 Kalundborg
Danmark
Tid
14:00 - 14:45
Pris
Gratis
Target
For børn
Mest for børn

"Verdens rigeste tosse". Børneteater for de 4-10 årige.

27.01.18
Når en Fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert. Der kan ske det, at en Tosse, der bor på en bænk i byens park, bliver meget rig på en enkel nat. Og der sidder han på sin bænk, er pludselig Verdens Rigeste Tosse, og ved hverken ud eller ind.

Er lykken til salg? Kan man købe et godt humør? Er der både guld og grønne skove i banken. Der er nok af problemer, når man ikke er rigtig klog, så det kan være godt med en Fe i baghånden… og endnu bedre med et kys på munden.

Forestillingen er skrevet af Kim Fupz Aakeson til Comedievognen. Den har en eventyrlig og legende let tilgang til spørgsmålet: kan man få alt, hvis man har penge nok? Og ingen moralsk pegefinger, men tværtimod en meget livsbekræftende og varm grundtone og slutning. Kort sagt, man føler sig glad og varm bagefter, selvom det går Tossen gruelig galt med hans penge.

En fortælling om store eksistentielle spørgsmål i livet på det helt nære plan og med den underfundighed og stilfærdige galskab, der er i Kim Fupz Aakesons univers.

 

Gratis.

Husk at bestille billetter.