Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For børn
Mest for børn

Fifa 18 turnering i sommerferien

03.07.18
I sommerferien inviterer Kalundborg Biblioteker til stor turnering i FIFA18 på Playstation4, Vi spiller 2 mod 2 og der vil være præmier til de vindende hold. De indledende runder afholdes på henholdsvis Høng, Gørlev og Kalundborg biblioteker. Finalerne afholdes i Kalundborg Havnepark.

I sommerferien inviterer Kalundborg Biblioteker til stor turnering i FIFA18 på Playstation 4, Vi spiller 2 mod 2 og der vil være præmier til de vindende hold. De indledende runder afholdes på henholdsvis Høng, Gørlev og Kalundborg biblioteker. Finalerne afholdes i Kalundborg Havnepark.

Tirsdag den 3. juli kl. 10-17 på Høng Bibliotek afholdes den 1. af i alt 4 indledende runder. Der er plads til 16 hold (af to personer), deltagelse kræver tilmelding via. dette link.  Vi spiller i fire puljer og hver af de 4 puljevindere inviteres til finalerunden der afholdes i Havneparken søndag d. 8. juli.

Tilmelding til 1. indledende runde her

Onsdag den 4. juli kl. 10-17 på Gørlev Bibliotek afholdes den 2. af i alt 4 indledende runder.
Der er plads til 16 hold (af to personer), deltagelse kræver tilmelding via. dette link.  Vi spiller i fire puljer og hver af de 4 puljevindere inviteres til finalerunden i Havneparken søndag d. 8. juli.

Tilmelding til 2. indledende runde her

Torsdag den 5. juli kl. 10-17 på Kalundborg bibliotek afholdes den 3. af i alt 4 indledende runder. Der er plads til 16 hold (af to personer), deltagelse kræver tilmelding via. dette link.  Vi spiller i fire puljer og hver af de 4 puljevindere inviteres til finalerunden i Havneparken  søndag d. 8. juli.

Tilmelding til 3. indledende runde her

Fredag den 6. juli kl. 10-17 på Kalundborg bibliotek afholdes den 4. af i alt 4 indledende runder. Der er plads til 16 hold (af to personer), deltagelse kræver tilmelding via. dette link.  Vi spiller i fire puljer og hver af de 4 puljevindere inviteres til finalerunden i Havneparken søndag d. 8. juli.

Tilmelding til 4. indledende runde her

Søndag den 8. juli i Havneparken i Kalundborg afholder vi finalerunden med kvartfinaler, semifinaler og finale på storskærmen i havneparken. Vi afslutter dagen med at se finalen i VM i fodboldt i Rusland på storskærmen. Nærmere program følger!

Der vil være præmier til dem der deltager i finalerunden!

PRAKTISK:
Vi spiller FIFA18 på Playstation 4, og biblioteket stiller controllere til rådighed.
Du vælger dit hold når du tjekker ind. Du spiller som dette hold under hele turneringen.

Det samme hold kan ikke deltage i turneringen 2 gange, så er der andre, der har valgt det hold, du vil spille med, må du vælge et andet. Fordelingen foregår efter "først til mølle"-princippet.

Vi udviser alm. god opførsel når vi spiller. Arrangørerne kan diskvalificere spillere og hold, der ikke lever op til dette