""

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:30
Pris
175-300
Lokalitet
Svallerup Forsamlingshus
Svallerup Landevej 19
4400 Kalundborg
Arrangører
Liv i forsamlingshusene, Svallerup Forsamlingshus
Target
For voksne
Liv i forsamlingshusene

Musik og Fællesspisning - Peter Vesth og Kristian Rusbjerg

16.03.22
Sammen optræder Peter Vesth og Kristian Rusbjerg med Peters festlige sange, stille ballader og muntre anekdoter.

OBS! dato ændret til den 16. marts

Mange kender nok bedst Peter Vesth, når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.
Peter Vesth har nu haft mere end 50 sange på Dansktoppen, og omkring halvdelen har ovenikøbet nået første pladsen. I dag turnerer Peter Vesth landet tyndt med sin nye makker Kristian Rusbjerg. Sammen optræder Peter Vesth og Kristian Rusbjerg med Peters festlige sange, stille ballader og muntre anekdoter.
Det er typisk den nordiske harmonikamusik “Gammeldans”, der har samlet de to musikanter og sammen har de to været en stor årsag til, at harmonikaen i dag er blevet til et mere populært instrument. Maries Festival Band Underholdningsmusikken er blevet genopfundet med traditionel folkemusik, revyviser, evergreens og swing i en herlig sammenblanding med komik og højt humør. Musikken er spillet af unge musikere (i forhold til genren), hvilket også giver det hele et friskt pust. Violiner, mandolin, harmonika, kontrabas, mundharpe, sav og sang bliver i et stort sammensurium trakteret af de fire musikere med respekt for musikkens rødder. Maries Festival Band har sin base i Mariehaven i Ansager, hvor de er stedets faste husorkester med muntre toner, der hjælper til at skabe den hyggelige stemning, vi alle kender fra Sommersang i Mariehavn.

Praktiske oplysninger:

Pris: Fællesspisning: kr. 125,- Musikunderholdning: kr. 175,- Samlet pris: 300,-
I pausen: salg af drikkevarer samt kaffe/the og kage
Tidspunkt: Fællesspisning kl. 18.00, Musikunderholdning kl. 19.30
Køb af billetter : Tlf. 24847067, eller mail : svallerupforsam@gmail.com , betaling ved tilmelding på mobilpay : 37712
Tilmeldingsfrist: Torsdag den 13.03.22
Arrangører: Liv I Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus.

Liv i forsamlingshusene