Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 Kr
Lokalitet
Gl. Svebølle Forsamlingshus
Gl. Svebøllevej 18
4470 Svebølle
Arrangører
Liv i forsamlingshusene, Gl. Svebølle Forsamlingshus
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Liv i forsamlingshusene

Musik og fællesspisning i Gl. Svebølle Forsamlingshus

22.01.19
Oplev en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner, når der bydes op til spisning og fest.

Som en hyldest til Dansktoppen har Lotte Riisholt sammensat showet ”Kom med til fest”. Her kan publikum opleve Lottes flotte stemme, glimt i øjet og humørfyldte væsen i en musikalsk fest, hvor publikum kan nynne, synge (eller måske tage en dans) til en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner som: Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, John Mogensen, Keld & The Donkeys, Grethe Ingmann, Johnny Reimar, Birgit Lystager, Susanne Lana, Ulla Pia, Annette Klingenberg - og selvfølgelig Lotte Riisholt selv!.

Lotte Riisholt er bestemt ikke noget ubeskrevet blad på den danske musikscene. Første gang hun gjorde sig bemærket var i 1976, hvor hun deltog i Ekstrabladets Pladechance og på stedet blev tilbudt en pladekontrakt hos pladeselskabet EMI. Lotte Riisholt er i dag en professionel sangerinde, der blandt andet er kendt fra radio og TV-shows, oftest på lokalradiostationer og TV Charlie, men også TV-shows i Tyskland har hun på CV’et.

Lotte Riisholt har gennem sin 40 årige karriere cementeret sig som én af Dansktoppens bedste sangerinder. Gennem årene er det blevet til masser af Dansktop-hits, og som et bevis på Holbæk sangerindens store kvaliteter, fulgte nomineringen som ”Årets Kvindelige Dansktop solist” ved ”Dansktop Prisen 2016” i Jyske Bank Boxen (de øvrige 2 nomimerede var Birthe Kjær og Ann-Mette Elten).

Lotte Riisholt har et stort repertoire både dansk og internationalt, som tilpasses ethvert arrangement – stort som småt. Der er altid god stemning og fest, når Lotte Riisholt er på scenen. Alt bliver fremført med smil, charme og højt humør. Både som solist og med diverse professionelle musikere. Siden Lotte Riisholt udgav første soloalbum, er hendes popularitet vokset enormt og i dag er hun en meget efterspurgt sangerinde rundt i landet.

Program:
Fællesspisning kl. 18.00 (Menuen vil være forloren hare med tilbehør)
Musik: kl. 19.30-00.00

Priser:
150,00 kr. for spisning + musik 
80,00 kr. for musik

Billetter købes direkte via Gl. Svebølle Forsamlingshus:
Senest den 18/1 2019 til Lisbeth Kofod på tlf. 25800701, ring eller send en sms.

Der vil være salg af drikkevare hele aftenen. For dem der har betalt for fællesspisning er kaffe og kage med i prisen. Er du kun med til underholdningen kan kaffe og kage købes.

Læs mere og Gl. Svebølle Forsamlingshus her

Liv i forsamlingshusene