Om dette arrangement

Tid
18:00 - 22:30
Pris
240 Kr
Lokalitet
Buerup forsamlingshus
Buerupvej 24
4450 Jyderup
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Liv i forsamlingshusene

Julie Berthelsen - Glimt af Grønland

26.04.19
Julie Berthelsen giver et indblik i sin Grønland krydret med hjertevarme, autentiske fortællinger og oplæsning. Indimellem viser Julie billeder og synger et par grønlandske sange.

Mest kendt er Julie Berthelsen nok fra talentshowet Pops-tars på TV2, hvor hun i 2002 brød igennem som sangerinde. I dag bor hun i Aarhus med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh og deres nu to børn.
I dette foredrag fortæller Julie hjerteligt og personligt om sine tidligste minder fra barndommen i Grønland med afsæt i bogen “Min barndom i Grønland”, som Julie har været med til at skrive. Indimellem oplæsning og billeder synger Julie også grønlandske sange, fra et land der knytter sig med poesi og fortælling til Julies egen historie, men Julie fortæller også om den grønlandske kultur, sproget og om et grønlandsk hjertes følelser og tanker.
Oplev en aften i absolut hygge og smil og en fortælling om et Grønland, der prægede Julie som barn men også hendes nuværende voksne liv og som ikke mindst kan mærkes i hendes sangkarriere.

Pris:
​240,- kr. inkl. spisning og foredrag.
​Tilmeld dig hos Buerup Forsamlingshus ved at klikke her
Tilmeldingsfrist 15. april 2019.

Liv i forsamlingshusene