Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Ubby Forsamlingshus
Hovedgaden 19
4490 Jerslev
Arrangører
Liv i forsamlingshusene, Hvidebæk Lokalråd
Target
For voksne
Liv i forsamlingshusene

Fællesspisning og Teater - NÅR ALT KOMMER TIL ALT – EN MUSIKALSK MINICABARET i Ubby forsamlingshus

20.08.20
En musikalsk montage om at sætte spor

Hvor mange aftryk er der plads til i et menneske? Sidder de mon som indvendige tatoveringer under huden på os, af alt det, vi har oplevet og som har gjort indtryk og efterladt aftryk? Er det derfor huden slappes og bliver længere og længere jo ældre vi bliver? Tynget ned, ikke af alderen og tiden og tyngdekraften – men af alle de aftryk, som hver dag tordner sig ind i os?

Odsherred Teater har samlet en række tekster, noget de gerne vil dele med jer, noget nyt, noget gammelt, ting som berører, morer, vækker til eftertanke, en lille mini-cabaret om næsten alt – om at være det lykkeligste folk i hele verden og så alligevel lidt sur på det meste, om ytringsfrihedens gåder, om det bekymrende i at nærme sig afslutningen arbejdslivet, om at stå fast og, naturligvis, om det vigtigste, kærligheden. ”Når alt kommer til alt” – en masse om livet.

Odsherred Teater har de senere år besøgt en række af Kalundborg egnens forsamlingshuse med forestillingerne ”Historien om en Sang”, ”Nina kære Nina” og senest ”To halvgamle mænd – det store liveshow!”. Nu sender den ene halvgamle, skuespiller Henrik Ipsen, den anden halvgamle, Simon Vagn Jensen, i tvungen isolation - nærmere betegnet instruktørstolen. I stedet vælger han at gå i partnerskab med en helt tredje halvgammel mand, den aldeles fortrinlige musiker, Niels Bugge.

Og, i en række udvalgte sange, kommer I til at høre Henrik Ipsen som den fremragende sanger han er. På scenen: Skuespiller Henrik Ipsen og musiker Niels Bugge.

Instruktion: Simon Vagn Jensen

Pris:
Forestilling m/mad kr. 110,- for medlemmer af Lokalrådet
Forestilling m/mad kr. 125,- for ikke medlemmer
Forestilling kr. 45,- for medlemmer af Lokalrådet
Forestilling kr. 60,- for ikke medlemmer

Købes via https://place2book.com/da/sw2/sales/i272v7kwk1

Der serveres kaffe og kage i pausen, derudover sælges der øl, vand og vin både til maden og i pausen.
Frist for spisningsbilletter er senest den 16/8-2020

Arrangører er Hvidebæk Lokalråd og Liv I Forsamlingshusene