Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
165 Kr
Lokalitet
Kalundborg Hallen, J. Hagemann-Petersens Alle 11
4400 Kalundborg, Hal 1.
Indgang fra Torvet, indgang D
4400 Kalundborg
Arrangører
Target
For alle
Bestil billet(ter)
Biblioteksklubben

Undskyld, jeg blander mig! - Foredrag med Lisbeth Dahl

24.01.19
Lisbeth Dahl fortæller bramfrit om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt.

Lisbeth Dahl har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture.
I hendes bog fra 2017 ”Undskyld jeg blander mig” fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71-årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken.
"Undskyld, jeg blander mig" er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Lisbet Dahl er i dag et ikon i dansk revy både som skuespiller og som instruktør. Hun er uddannet på Ålborg Teater i 1966. Lisbet Dahls karriere har i mange år været domineret af hendes status som Danmarks revydronning. Lisbet Dahl er også andet end lårklaskende humor i teltet på Bakken. Bl.a. havde hun stor succes i TV-serien "Sommer", hvor Lisbet Dahl spillede hustru til sin demensramte ægtemand (Jesper Langberg).

Priser:

Normalpris: 165 kr.

For biblioteksklubbens medlemmer: 145 kr. 

Læs mere om Biblioteksklubben her

Arrangeret i samarbejde med LOF, Nordvestsjælland, hvor der også kan bookes billetter.