""

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
155 Kr
Lokalitet
Ubby Bibliotek og Forsamlingshus
Hovedgaden 19
4490 Jerslev
Arrangører
Target
For voksne
Biblioteksklubben

Foredrag og fællesspisning. Maria Helleberg: Margrete den første.

01.02.22
Hør om Rigets Frue – Margrete den første.

Margrete den første er en af Danmarks største politiske begavelser. Hun skabte Kalmar-unionen. Men hvem var hun? Kan vi overhovedet skabe et billede af hende? Og hvad med hendes tid – var der forbilleder og paralleller? Hvad troede hun på, hvordan opfattede hun sin verden? Dette vil forfatter Maria Helleberg forsøge at komme med svar på, når hun holder foredrag om Margrete den første.

Maria Helleberg er kendt for sit omfattende forfatterskab , - og det er ikke uden grund hun kaldes Dronningen af historiske romaner. Romanen ”Rigets frue” udkom i 2020, og omhandler Margretes begivenhedsrige liv fra hendes opvækst på Vordingborg over barne-ægteskabet med den norske kong Håkon, til hun i 1397 lader sin adoptivsøn Erik af Pommern krone til konge over sit imperium, og frem til hendes død i 1412.

Praktiske oplysninger:

 Spisning kl. 18.00 og foredrag kl. 19.00 Vælg mellem billetter med eller uden spisning. Kun foredrag: 85 kr. som medlem af Biblioteksklubben el. Hvidebæk Lokalråd 95 kr. normalpris Foredrag inkl. spisning: 140 som medlem af Biblioteksklubben el. Hvidebæk Lokalråd 155 kr. normapris.

Arrangeret i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd. Menuen sammesættes af Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus.

Læs mere om Biblioteksklubben HER

 

""

""