""

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
65 Kr
Lokalitet
Fugledegård
Bakkendrupvej 28
4480 Store Fuglede
Arrangører
Ubby Bibliotek, Naturcenter Fugledegård
Target
For voksne
Biblioteksklubben

AFLYST! Jens Peter Kaj Jensen: Afstande over vand - en samtidsroman fra udkanten

28.10.20
Kom med til spændende foredrag om det lokale Tissø ved Lille Fuglede, når forfatter Jens Peter Kaj Jensen fortæller om sin Roman ’Afstande over vand’.

’Afstande over vand’ er en slags moderne Erasmus Montanus-fortælling og handler om den midaldrende Tom, som efter mange år som succesrig erhvervsmand i Boston vender hjem til sin hensygnende fødeby, Lille Fuglede på Vestsjælland. Han har en stor plan for hele regionens udvikling – et grønt og kulturelt vækstcentrum.

Til at begynde med går det som en drøm, trods savnet af børnene på den anden side af oceanet. Alle er dog ikke interesseret i Toms ambitiøse erhvervs-eventyr, og han må kæmpe med sig selv, sin fortid og egnens magthierarkier. Med en blanding af højspændt socialt drama, skarpe persontegninger og lyrisk prosa indfanger romanen på eksemplarisk vis Danmark i både sine helt mørke og lyse afkroge. Afstande over vand er første bind af to.

Om Jens Peter Kaj Jensen
(f. 1965) er forfatter, uddannet fra Forfatterskolen i 2007 og cand.phil. i filosofi. Han debuterede med romanen Sofa (Anblik, 2007) og har bl.a. udgivet novellesamlingen Kig på damen (Gyldendal, 2010) og romanen Celeste (Solidaritets Forlag, 2013). Derudover er han medstifter af Selskab for Filosofi og Litteratur og har udgivet flere fagbøger. Som romanens hovedperson er Jens selv af fiskerslægt og har i kortere perioder arbejdet som fisker på Tissø ved Lille Fuglede. Fra 2011 bosat i Madrid.

Praktiske oplysninger:

Priser: 
55 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben 
65 kr. normalpris 

Læs mere og meld dig gratis ind i Biblioteksklubben - klik her

Foto: Frej Rosenstjerne

Med støtte fra Statens Kunstfond.

 

Logo Støttet af Statens Kunstfond

Logo Biblioteksklubben